FestiVilla logo

Festivaali-info 2019

Aikataulu

Torstai 13.6.

19:00 portit 19:30 Jack Björklund 20:30 Tribute to Tina Turner 22:00 Tribute to the Eagles 23:00 jatkot @ Butcher & banker

Perjantai 14.6.

18:00 portit 18:30 Fredrik Furu 19:45 Teleks 21:15 Anssi Kela 22:45 Ellips 00:15 The Rasmus

Lauantai 15.6.

11:00 portit 11:15 Japi Apina 12:00 Robin Hund & Hans Glada Orkester 13:00 Alue suljetaan 14:30- Rockperry ReLoad

Aluekartat

Kartta 1: Saapuminen FestiVillaan

Aluekartta 2: palvelut festivaalialueella

FestiVilla aluekartta 2019

Alueen 360-esittely

Tutustu festivaalialueeseen Aneten kanssa! (YouTube)

Bussikuljetus

Festibussi vie juhlaväen keskustasta Hietalahteen perjantai-iltana. Liikennöinti aloitetaan klo 17:45 ja bussi ajaa reitin noin 3 kertaa tunnissa. Bussi hakee matkustajat Butcher & Bankerin edestä (Vaasanpuistikko 18) ja jättää heidät uimahallin luo, josta on noin 300 m kävelymatka festivaalialueelle. Bussi ei kulje torstaina eikä lauantaina Lasten Festin aikana.

Ensiapu

SPR:n ensiaputeltta päivystää festien ajan alueella pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Esteettömyys

Pyörätuolikoroke sijaitsee miksauskopin vieressä. Inva-WC sijaitsee Villa Sandvikenin sisätiloissa. Avustajan tuominen festeille on ilmaista liikuntarajoitteisille henkilöille, joilla on oikeus avustajaan.

Ikärajat

Kaupunkilaisten juhla to klo 19-23 K-18 Päätapahtuma pe klo 18-02 K-18 Lasten Fest la klo 11-13 ikärajaton Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset: ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti. Kela-kortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

Liput

Lippuja on myynnissä portilla: torstai 10 € perjantai 52,50 € Jos sinulla on S-etuhintainen ennakkolippu, S-Etukortti on esitettävä portilla.

Kielletyt esineet

Porteilla suoritetaan turvatarkistus. Kiellettyjä esineitä ovat mm.:
  • alkoholi ja huumausaineet
  • ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, patukat ym. vahingoittamiseen soveltuvat esineet
  • ilotulitteet
  • lemmikit
  • teräväkärkiset pitkät sateenvarjot
Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, onko jokin esine turvallisuusriski.

Maksaminen

Maksukortit ja lähimaksu on käytössä myyntipisteissä. Toivomme kuitenkin festivieraiden käyttävän käteistä rahaa palvelun nopeuttamiseksi.

Narikka

Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen, vartioitu narikka.

Omat juomat ja eväät

Torstain ja perjantain iltatapahtumiin ei saa tuoda omia juomia ja ruokia. Lastenpäivään voi ottaa omat eväät. Alkoholin nauttiminen lastenpäivän aikana kielletty.

Pysäköinti

Rajallisen parkkitilan vuoksi toivomme, että festivieraat jättävät omat autonsa kotiin. Pysäköinti on sallittua seuraavilla alueilla:
  • Rantamaantien varrella Tennis Centerin takana
  • Sanmarkinkadun päässä, pesäpallostadionin takana sijaitsevilla hiekkakentillä
Auton jättäminen keskussairaalan, uimahallin, Hesburgerin, Elisa Stadionin ja Tennis Centerin pysäköintipaikoille on kiellettyä. Katso myös: Bussikuljetus

Sateen sattuessa

Alueella myydään kertakäyttösadetakkeja. Festeille saa ottaa mukaan oman sateenvarjon, mutta teräväpäiset pitkät varjot on jätettävä kotiin.

Taksi

Taksit saavat ajaa uimahallin parkkipaikalle asti jättämään ja ottamaan matkustajia. Vaasan taksin numero on 06 100 411.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty lavan välittömässä läheisyydessä sekä teltoissa ja sisätiloissa.

Valokuvaaminen

Kuvaaminen on sallittua ja jopa suotavaa. Festien virallinen hashtag on #festivilla. Ammattimainen kuvaaminen ja artistien kuvaaminen lavan edestä vaatii Press/Photo-passin. Hae akkreditointia hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua: timo.tiilikka@sok.fi.

Vesi

Alueella on myynnissä vesipulloja, joita voi tarvittaessa täyttää vesipisteillä.

VIP-alueet

FestiVillassa on kaksi VIP-vieraiden tilaa: Huvila VIP pääportin läheisyydessä ja Villa VIP ravintolan sisällä. Näet saapumisohjeista ja passistasi, kummassa tilassa paikkasi on.

WC:t

Bajamajat sijaitsevat festivaalialueen kaakkoiskulmassa. Reitti vessoille kulkee (pääportilta katsottuna) Villan oikealta puolelta. Inva-WC sijaitsee Villa Sandvikenin sisätiloissa.