FestiVilla 2020 peruttu

FestiVilla 2020 on peruttu koronavirusepidemian vuoksi

Lippurahojen palauttaminen alkaa 6.4.2020.

Vaasalaista FestiVilla-kaupunkifestivaalia ei järjestetä tänä kesänä. Rockperry Reloadille etsitään vielä korvaavaa aikaa ja paikkaa loppukesälle. 

FestiVillaa järjestävä Osuuskauppa KPO teki peruuttamispäätöksen koronavirusepidemian vuoksi. FestiVilla oli tarkoitus järjestää 12. kesäkuuta, kun THL:n tuoreen arvion mukaan epidemiahuippu Suomessa ajoittuu aikaisintaan toukokuun toiselle viikolle.

– Vaikka toivomme sydämen pohjasta, että koronavirus olisi selätetty kesäkuun alkuun mennessä, aikataulu on silti liian tiukka ja ilmapiiri epävarma järjestelyjen jatkamiselle, kertoo tapahtumakoordinaattori Timo Tiilikka.

–  Teemme päätöksen tässä vaiheessa, kun järjestelyt voidaan ajaa alas hallitusti. FestiVillan peruuntuminen viime hetkellä yleisen turvallisuustilanteen vaatiessa aiheuttaisi paitsi suuremmat taloudelliset tappiot meille, myös pahemman pettymyksen yleisöllemme.

Tapahtumiin jo ostetut liput hyvitetään täysmääräisesti ja lippujen hyvitys alkaa 6.4.2020. Liput hyvitetään alkuperäisestä ostopaikasta. Studio Ticketin kautta ostetut liput hyvitetään NetTicketin kautta.

Katso NetTicketin peruutettujen tapahtumien ohjeistus

FestiVillan kanssa tapahtuma-alueen jakavaa Rockperry-festivaalia ei järjestetä 13.6.2020. Rockperryn järjestäjät kartoittavat vielä vaihtoehtoja tapahtuman siirtämiseen ja tiedottavat ratkaisustaan myöhemmin. FestiVillalle ei etsitä korvaavaa päivämäärää tälle vuodelle.