FestiVilla 2020

FestiVillan artistit selvillä – Arttu Wiskari ja Paula Koivuniemi tähdittävät vaasalaista kaupunkifestivaalia

FestiVilla järjestetään Vaasassa perjantaina 12.6.2020. Yhteistyö Rockperry-festivaalin kanssa jatkuu.

Villa Sandvikenin oma festivaali, FestiVilla, on lunastanut paikkansa vaasalaisten sydämissä. Tapahtuma saa joka vuosi kiittävää palautetta tunnelmastaan ja idyllisestä festarialueestaan, jossa kaikki palvelut ovat lähellä. Neljäs FestiVilla järjestetään perjantaina 12. kesäkuuta tutulla paikalla ja pääosin tutulla konseptilla.

FestiVillan artistit

Arttu Wiskari
Arttu Wiskari

FestiVillan artistivieraat tulevat tänäkin vuonna suomipopin huipulta. Arttu Wiskarilla on plakkarissaan muun muassa neljä kultalevyä, miljoonayleisö Spotifyssa ja vuoden soitetuin radiobiisi Suomen muotoisen pilven alla. Pitkän, upean uran niin iskelmää kuin poppia levyttäen tehnyt Paula Koivuniemi villitsee Villan puiston valtavaan yhteislaulukonserttiin ikivihreillään. Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama hittitehdas Teflon Brothers keikkuu puolestaan striimatuimpien artistien kärjessä vuodesta toiseen.

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu
Kuningas Pähkinä & Setä Tamu

Paikallisilla artisteilla on aina paikkansa FestiVillassa. Pohjanmaan liiton kulttuuripalkinnon kotiseuturakkaudestaan saaneet Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu koostavat FestiVillan lavalle ainutlaatuisen juhlakeikan 20 vuotta täyttävän yhteistyönsä kunniaksi. Hartaan kaunista kitarapoppia tekevä The Heartbeat Band on puolestaan ajankohtainen nimi keväällä julkaistavan uutuusalbumin merkeissä.

Vilkas tapahtumaviikonloppu

FestiVillan suljettua porttinsa perjantain ja lauantain välisenä yönä alue valmistellaan kiireesti valmiiksi lauantaipäivän ilmaiselle lastenkonsertille, joka järjestetään yhteistyössä Vaasan kaupungin ja yrityskumppanien kanssa.

Lauantaina iltapäivällä festarialueen ottaa haltuunsa Rockperry, joka teki komean paluun festarikartalle viime kesänä lähes vuosikymmenen tauon jälkeen. Raskaammasta rockista tunnetun festivaalin ensimmäiset julkaistut artistit ovat pohjoisirlantilainen vaihtoehtometallin legenda Therapy? ja ruotsalainen Sparzanza.

Kahdet festarit yhdellä lipulla

FestiVillan ja Rockperryn lipunmyynti alkaa tänään early bird -hintaisella yhteislipulla. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin tammikuussa. Suosittuihin yritys- ja VIP-lippuihin voi tehdä jo varauksia ottamalla yhteyttä Sokos Hotel Vaakunan myyntipalveluun.

Yksi tulevan kesän kohokohdista tulee olemaan 12.6. alkava jalkapallon EM-lopputurnaus, jossa Suomi on ensimmäistä kertaa mukana. FestiVillan ja Rockperryn promoottorit Timo Tiilikka ja Jouni Jaskari lupaavat, että historiallisia EM-kisoja varten festarialueelle rakennetaan kisakatsomo.

Liput

  • FestiVilla x Rockperry Early Bird 70 € + tk (tarjous voimassa 31.12. asti)
  • FestiVilla x Rockperry yhteislippu 80 € + tk
  • FestiVillan päivälippu 39-44 € + tk (myyntiin tammikuussa)
  • Rockperryn päivälippu 50 € + tk (myyntiin tammikuussa)
  • Yritysliput 75-85 €, VIP-paketit 139-149 €

Ennakkoliput myy Studio Ticket
Yritys- ja VIP-liput myy Sokos Hotel Vaakunan myyntipalvelu

Pressikuvat

Arttu Wiskari http://www.warnermusiclive.fi/artistit/arttu-wiskari/
Paula Koivuniemi pkkviihde@welho.com
Teflon Brothers https://allday.fi/artist/teflon-brothers/
Kuningas Pähkinä & Setä Tamu https://www.palmupuistikko.fi/yhteystiedot
The Heartbeat Band info@theheartbeatband.com

Kuvia lehdistön käyttöön viime vuodelta:
https://www.dropbox.com/sh/xk9ys9fr8das8l2/AAAHT22GqZZ0MqYoV47UaOoNa?dl=0