Tribute to the Eagles

FestiVilla laajenee kolmipäiväiseksi – torstai on kaupunkilaisten juhla

FestiVilla-kaupunkifestivaali ottaa varaslähdön ja avaa porttinsa jo torstaina 13.6. Ohjelmassa on tuolloin upeita rock-klassikoita ja terävää stand up -komiikkaa.

Vaasalaisen FestiVilla-kaupunkifestivaalin ohjelmisto laajentuu. Portit Hietalahden puistoon avataan jo torstaina 13.6. The Eagles- ja Tina Turner -tribuuttibändien sekä stand up -koomikko Jack Björklundin vastatessa yleisön viihtymisestä.

Torstai-illasta on promoottori Timo Tiilikan mukaan tarkoitus tehdä rento kaupunkilaisten juhla.

– FestiVillan päätapahtuman tai RockPerry ReLoadin ennakkolippua näyttämällä sisäänpääsy on täysin ilmainen. Portilta ostettuna liput maksavat vain 10 euroa, jotta kynnys saapumiseen olisi mahdollisimman matala, Tiilikka kertoo.

– Toivotan kaikki tervetulleeksi käynnistelemään viikonloppua ja kurkistamaan Villan puiston viihtyisälle festarialueelle jo ennen perjantain päätapahtumaamme.

 

Tribute to The Eagles on pitkään ja hartaasti kypsytelty tunnettujen pohjalaismuusikoiden yhtye, jonka solistina toimii Patrick Linman. Eaglesin kauniita stemmalauluja ja monitasoisia kappaleita suvereenisti versioiva yhtye on saanut lämpimän vastaanoton medialta ja yleisöltä – mm. kolme aikaisempaa keikkaa Vaasan Ritzissä ovat olleet loppuunmyytyjä.

Tribute to Tina Turner on upeaäänisen Anna-Karin Bergin kunnianosoitus rock and rollin kuningattarelle. Hell on Heels -bändistä ja soolokeikoista tutulle Anna-Karinille Turner on aina ollut suuri idoli ja inspiraation lähde. Keikkasetissä kuullaan suurimpien hittien, kuten “Private Dancerin” ja “Simply the Bestin” lisäksi myös harvinaisempia helmiä.

Jack Björklund

Jack Björklund tuo rock-anthemien täyttämään iltaan jotain ihan muuta. Björklund on työskennellyt stand up -komiikan parissa vuodesta 2000 ja tehnyt tärkeää pioneerityötä stand up -kulttuurin juurruttamiseksi Suomeen. Sekä suomeksi että ruotsiksi keikkaa väsymättä puskeva koomikko louhii huumoria mm. kulttuurieroista, naisen ja miehen välisen kommunikaation vaikeudesta sekä ihmisten oudoista tavoista.

Torstai-illan konsertin jälkeen tapahtumaviikonloppu jatkuu vilkkaana. FestiVillan päätapahtumassa perjantaina 14.6. esiintyvät The Rasmus, Ellips, Anssi Kela, Teleks ja Fredrik Furu. Lauantaipäivä aloitellaan lastenkonsertilla, jonne Vaasan kaupunki tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn. Konsertin jälkeen meininki Villan puistossa jatkuu myöhään yöhön Rockperry ReLoadin lipun alla.

FestiVilla järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Aikaisempina vuosina tapahtumassa ovat esiintyneet mm. Sanni, JVG, Kaija Koo ja Reino Nordin. FestiVilla tunnetaan nimekkäiden artistien lisäksi herkullisesta ruoka- ja juomatarjonnastaan sekä Villa Sandvikenin puiston upeasta miljööstä. FestiVillan järjestää osuuskauppa KPO.

Ohjelma FestiVilla 2019

Torstai 13.6.2019 klo 19-23:
Jack Björklund, Tribute to The Eagles ja Tribute to Tina Turner

Perjantai 14.6.2019 klo 18-01:30:
The Rasmus, Ellips, Anssi Kela, Teleks ja Fredrik Furu

Lauantai 15.6.2019 klo 11-13
Lasten Fest: Robin Hund & Hans Glada Orkester  ja Japi Apina

Liput:
to 10 € (ilmainen sisäänpääsy FestiVillan tai Rockperry ReLoadin pääsylippua näyttämällä)
pe alk. 48,50 €
la lastenkonserttiin ilmainen sisäänpääsy

Ikäraja:
to ja pe K-18
la lastenkonsertti ikärajaton

Paikka:
Villa Sandvikenin puisto, Hietalahti, Vaasa

Lataa lehdistötiedote