FestiVilla 2018 Vaasa

FestiVillan yritys- ja VIP-paketit

Mitä kaikkea kivaa FestiVilla voisi tarjota yrityksesi asiakkaille tai henkilöstölle?

FestiVilla on juuri sopivan kokoinen tapahtuma asiakastilaisuudelle tai henkilöstön palkitsemiselle – meininkiä riittää, mutta kompaktin kokoisella alueella ryhmä pysyy kasassa. Voitte vaikka aloittaa päivän työn merkeissä varaamalla kabinetin joko Villa Sandvikenista tai Original Sokos Hotel Vaakunasta. Illan koittaessa upeaksi entisöity Villan ravintolasali tarjoaa VIP-vieraille viihtyisän oman tilan.

Ruoka ja juoma

KPO:n ravintolat Villa Sandvikenin johdolla loihtivat FestiVillan kävijöille makumatkan maailman ympäri. Seurustelujuomien riittävyydestä vastaavat paikalliset pienpanimot ja vahvat viinitalot.

Esiintyjät

FestiVillan pääesiintyjäksi on kiinnitetty yli neljä miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt The Rasmus. Ulkomaisilla areenoilla vuosia viihtynyt suosikkiyhtye palaa pitkästä aikaa kotimaisille festarilavoille. Lisäksi Villan puistossa esiintyvät Haloo Helsinki -yhtyeestä soolouralle ponkaissut Ellips, rautainen tarinankertoja Anssi Kela, useita hittejä suomipopin historiaan kynäillyt Teleks ja nousujohteista kansainvälistä uraa tekevä Fredrik Furu.

Liput

Yritys- tai kimppalippu

Lähde kollegoiden tai parhaiden kamujen kanssa festeille! Todella houkuttelevaksi hinnoiteltuun pakettiin sisältyy FestiVilla-aluelipun lisäksi Street food -annos ja neljä juomalipuketta. Ryhmän koko vähintään 5 henkilöä/tilaus.

Hinta 75 €

VIP-paketti

VIP-vieraidemme ilta alkaa tervetulojuomilla ja monipuolisella buffet-ruokailulla, jonka jälkeen voitte siirtyä keikkoja katsomaan kaksi drinkkilippua taskussa tai jatkaa vielä jutustelua Villa Sandvikenin VIP-tiloissa. Vaatesäilytys sisältyy myös pakettiin.

Hinta 140 €

Varaukset ja lisätiedot:

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan myyntipalvelu

Email sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi
Puh. 020 780 8850

Lataa esite

Lataa tästä esite (PDF, suomi)
Ladda ner broschyr (PDF, svenska)